Switch
:
Switch
:
:

Over ons

2AIRPORT VERVOER VOOR UW VERVOER VAN EN NAAR HET VLIEGVELD

In tegenstelling tot andere ritplatformen, verzorgen wij zelf de geboekte ritten, zonder tussenpersonen, en altijd direct persoonlijk contact met onze centrale die voor u dagelijks kunt bereiken via 085-1300444 van 07:00 tot 19:00 ook kunt u in die tijd uw ritten boeken

Boekingen kunnen bij ons gedaan worden via ons boekingssysteem op deze website. Bij boekingen via de website ontvangt u ook nog eens 10% korting op de geboekte ritten.

Bij ons is het mogelijk om zowel voor een luxe comfortabele wagen als een bus te kiezen, tot maximaal 8 personen. Ook wanneer een klant vervoer op maat nodig heeft zoals het vervoeren met rolstoel of rollator is dat bij ons geen enkel probleem.

Taxi boeken

kllik hier om direct een taxi te boeken

Mocht u een rit hebben geboekt maar kan deze door omstandigheden niet doorgaan, dan is het bij ons eveneens mogelijk om deze rit, uiterlijk 6 uur van tevoren, kosteloos te annuleren of te wijzigen.

Bent u zelf iets verlaat, ook dat is geen enkel probleem. Onze taxi zal ook na de afgesproken tijd iets langer op u blijven wachten en, indien mogelijk, u proberen te bellen Let op onze chauffeurs bellen u bij ophalen van Schiphol 10 min na landingstijd.of hij zend u een sms zo heeft u meteen diret contact en is contact met centrale niet nodig Direct chauffeurs contact is persoonlijker.

Taxi vanaf een luchthaven

Zodra u een taxi boekt vanaf de luchthaven, minimaal 6 uur van tevoren, kunt u uw vluchtnummer doorgeven bij de boeking en zo houden wij in de gaten wanneer het vliegtuig gelandt is. Hierop zal de chauffeur u persoonlijk ophalen bij deur 3D vertrekhal en bij eventuele bijboeking met naambord bij de meetingpoint zodat u hem/haar niet kunt missen. Mocht u toch verlaat zijn na de 45 minuten zal de chauffeur eenmalig contact zoeken met u en bij geen gehoor gaat de chauffeur dan door naar zijn volgende klant. Bij eventueel wel contact zal de chauffeur €0.50 cent per minuut extra in rekening bij u brengen die u contant dient af te rekenen in de taxi.

Reviews

WAT ZEGGEN ONZE KLANTEN

Voor welk soort vervoer ik ook nodig heb, ik bel 2airportvervoer!

Francis Bahizire

Mad-Media